به نام خدا؛ سوال اصلی ما این است؛ چگونه محتوای باکیفیت و یونیک (منحصربه فرد) تولید کنیم؟ ابتدا باید در نظر بگیریم که منظور ما از محتوای باکیفیت چیست؟ محتوای باکیفیت یعنی محتوایی که برای کاربران سایت ما مفید بوده و از نظر گوگل نیز در صدر نتایج جستجو ظاهر گردد در این صورت می توانیم بگوییم که محتوای ما دارای کیفیت می باشد. همیشه شنیده ایم که می گویند محتوا را برای کاربر تولید کنید نه گوگل اما نکته ظریفی این وسط هست که باید به آن هم دقت کنیم و آن این است که باید با اصول و زبان سئویی برای کاربر محتوا تولید کنیم تا مقاله ما نزد گوگل محبوبیت چندبرابری پیدا کند. ما در این مقاله سعی کرده ایم اصل های کاربردی و تست شده را با شما در میان بگذاریم که اهمیت آنها در تولید محتوای باکیفیت و درنتیجه جذب بازدید فوق العاده کلیدی می باشد.
محتوای باکیفیت چگونه باعث افزایش بازدید سایت ما می شود ؟
وقتی شما مقاله باکیفیتی تولید می کنید کم کم نظر گوگل نسبت به سایت شما جلب می شود؛ باید بدانیم که گوگل وکیل مدافع کاربران در سطح اینترنت می باشد یعنی گوگل نگاه ویژه ای به رضایت کاربران دارد حالا این مورد را چگونه تشخیص می دهد؟ با افزایش ماندگاری کاربر در سایت و تعامل آن با وبسایت شما؛ گوگل متوجه می شود که محتوای این سایت ارزشمند است که کاربر سریع آن را ترک نمی کند و با آن صفحه Engaijment یا تعامل برقرار می کند. منظور از تعامل یعنی ارسال مقاله شما در شبکه های اجتماعی، ارسال نظر، ستاره دادن به مطلب و … پس برای اینکه بتوانیم در اینترنت پارتی خوبی داشته باشیم باید کاربران را راضی کنیم تا مادر کاربران یعنی گوگل نیز از ما خوشش بیاید تا به ما در دنیای اینترنت امتیاز و ارزش قائل شود و در بهترین نتایج گوگل ما را نشان دهد.
محتوای باکیفیت > رضایت کاربر > رضایت گوگل > صدر نتایج > افزایش درآمد و توسعه کسب وکار
مطلب پیشنهادی : چگونه تعامل و ایستایی کاربران در سایت مان را بالا ببریم؟
تولید محتوای باکیفیت در کجا استفاده می شود ؟
تولید محتوای الکترونیکی از تولید محتوای اینستاگرام و دیگر شبکه های اجتماعی گرفته تا تولید محتوای آموزشی برای سایت ها و وبلاگ ها. همانطور که می دانید تولید محتوا مفهوم گسترده ای دارد و هرچیزی که در کامپیوتر و دنیای اینترنت قابلیت مشاهده داشته باشد را محتوای الکترونیکی می گویند. تولید محتوا برای اینستاگرام غالباً به صورت عکس و ویدئو ۱ دقیقه ای بوده اما محتوای سایتی بیشتر متنی می باشد تا عکس و ویدئو. حتی یک سایت فروشگاهی نیز در نوبه خود می تواند علاوه بر تولید محتوای محصولی؛ دست به تولید مقالات باکیفیت زده و محصولات خود را بهتر و بیشتر در معرض نمایش قرار دهد. ما در این مقاله قصد داریم درباره تولید محتوای باکیفیت برطبق اصول سئو برای سایت ها صحبت کنیم.
چگونه محتوای باکیفیت طبق اصول سئو تولید کنیم ؟
برای اینکار ابتدا نیاز دارید در سایت خود بخش وبلاگ را راه اندازی کنید. بخش وبلاگ ابزارهایی را در اختیار شما قرار می دهد که با آن می توانید محتوا بسازید و در سایت خود به نمایش بگذارید.
مطلب پیشنهادی : چگونه برای سایت خود وبلاگ درست کنید ؟
اگر سایت تون دارای وبلاگ می باشد پس از این مرحله رد می شویم
۱ – دنبال تولید محتوایی تخصصی باشید
همیشه دنبال محتوایی بگردید که به سایت شما مربوط باشد مثلاً وبگاه سایت سازی درباره طراحی سایت و سئو کار می کند و مقالات ما نیز باید در این زمینه تولید شوند. ما می توانیم در سایت خود درباره خواص عسل صحبت کنیم اما محتوای ما از حالت تخصصی خارج شده و در قالب حالت عمومی درآمده و نزد گوگل از ارزش می افتد.
۲ – محتوای یونیک و منحصربه فرد تولید کنید.
محتوایی تولید کنید که کمتر سایتی به سوی آن رفته باشد. بهترین ابزار برای تست آن خود گوگل است. کافیست عنوان مقاله خود را در گوگل تایپ کنید و اینتر بزنید؛ تا ببینید مرتبط با عنوان شما چند سایت مقاله قرار داده اند. روی ۵ تا از سایت ها کلیک کرده و مطلب آنها را مشاهده کنید خواهید دید که بسیاری از آنها دارای مقاله یونیک و خاص نبوده و غالباً از همدیگر کپی یا الگو برداری کرده اند. اینجاست که شما می توانید دست به قلم شده و مقاله ای مرتبط با حوزه تخصصی خودتان بنویسید. نگران نباشید اینکار آنطورها که فکرش را می کنید سخت نیست بلکه نیاز به دانستن برخی اصول دارد که رعایت آنها کار را برای نوشتن آسان می کند و رتبه شما را در گوگل بسیار بهبود می بخشد.
مثلا من یک سایت پرورش شتر مرغ دارم؛ میخواهم مشتریان اینترنتی داشته باشم و از طریق سایت کسب درآمد کنم. (برای اینکه چند سایتی در گوگل در این زمینه کار کرده اند دلیل نمی شود مقاله شما زودبه صفحه اول نیاید به شرطی که شما بهتر کار کنید.) اما از بین رقبا هیچ کدام در زمینه نگهداری، اصول پرورش و مراحل رشد یک شترمرغ توضیح تخصصی نداده اند. من چون در دل کار هستم و تجربه زیادی در این زمینه دارم؛ فرصت را مغتنم شرمنده و یک مقاله جدید در سایتم ایجاد می کنم و درباره کلیات کار توضیح می دهم. جوجه های شترمرغ از کجا تهیه می شوند، چندماه طول می کشد تا به مرحله تخم گذاری برسند، گوشت آن به چه قیمتی به فروش می رسد؟ و صدها سوال دیگر کاربران را در آن مقاله جواب می دهم. چون در عرصه اینترنت هیچ سایتی به این صراحت و دقت صحبت نکرده بنابراین به سرعت در رتبه های اول گوگل سایت من پدیدار شده و بازتاب مقاله خود را می بینم. رقیب بعدی باید مقاله ای بهتر از شما تولید کند تا بتواند نظر گوگل را به خود جلب کند. ناگفته نماند سایت هایی که دارای اعتبار بیشتری نزد گوگل بوده می توانند با مقاله نسبتاً ضعیف تری نیز در رتبه های بالاتر از شما قرار بگیرند. این هم نیاز به بررسی دقیق کسب و کار شما و رقبایتان دارد.
مطلب پیشنهادی : چگونه اعتبار و قدرت سایت خود را بیشتر کنیم ؟
۳ – کلمات کلیدی خود را چندسیلابی انتخاب کنید
آمار جدید گوگل نشان می دهد که ۷۰ درصد سرچ ها هدفمند شده اند و کاربران از عناوین لانگ تیل کیورد ( Long Tail keywords ) استفاده می کنند. یعنی عناوین خود را چندسیلابی می نویسند. مثلاً نسبت به قبل عنوان دانلود فیلم را کمتر می نویسند اما در عوض اینگونه مطرح می کنند: دانلود فیلم محمدرسول الله ساخته مجیدمجیدی. دقت داشته باشید که اینجا کاربران علاوه بر اسم دقیق فیلم، سال ساخت و یا کارگردان را هم قید می کنند. این نشان می دهد که کاربران باهوش تر از قبل عمل می کنند و از عبارت های لانگ تیل کیورد استفاده می کنند.
ما مثالی از حوزه طراحی سایت میزنیم که می تواند برای کلمات کلیدی سایت شما نیز معیار خوبی باشد :
عنوان ” طراحی سایت ” بسیار بسیار رقابتی و رسیدن به آن سخت می باشد. چون ۲ سیلابی بوده و سالیان سال است که سایت های زیادی بر روی این کلمه در حال تلاش و رقابت هستند. مثل رتبه ۲ رقمی کنکور می ماند.
اما عنوان ” طراحی سایت املاک ” دارای رقبای به مراتب کمتر بوده و رسیدن به آن بعد از ماه ها تلاش شاید امکان پذیر باشد. ناگفته نماند که وبسایت سازی سازی در بسیاری از عناوین ۳سیلابی در صفحه اول رتبه های بالا قرار دارد.
اما عنوان : “طراحی سایت لوازم خودرو” می تواند درصد رقابت کمتری داشته و رسیدن به آن سریع تر انجام گیرد.
اصول سئو درباره انتخاب کلمات کلیدی محتوا چه می گوید ؟
پله های ترقی را باید یک به یک طی کنید. سایت هایی که در رتبه های برتر گوگل هستند یک شبه به آن جایگاه نرسیده اند. اکثر آنها در طول زمان و کسب اعتبار و تولید محتوای باکیفیت که در نتیجه منجربه تقویت سئو می شود توانسته اند جایگاه بهتر را از آن خود کنند. پس اصول سئو می گوید از عنوان رقابتی در ابتدای تولید محتوای خود اجتناب و دوری کنید در عوض از عنوان طویل شروع کنید. سبک رشد بسیاری از سایت های بزرگ همین است. برای مثال : با عنوان ” فروش ابزارآلات تخصصی تعمیر موبایل سامسونگ ” شروع به تولید مقاله می کنید و کم کم بعد از چندماه در گوگل رتبه شما در کلمات کلیدی دیگر نیز بهتر شده و در “فروش ابزارآلات موبایل” نیز به کاربران نمایش داده می شوید. پس خود گوگل شما را سوق می دهد به سمت کلمات کلیدی بهتر و پرترافیک تر البته اگر شما را بپسندد. ما در زمینه ساخت سایت مقاله تولید می کردیم اما متوجه شدیم خود گوگل در زمینه طراحی سایت نیز ما را در رتبه های برتر نمایش می دهد. بنابراین مقالات خود را در زمینه طراحی سایت که رقابتی تر بود ادامه دادیم.
۴ – از عناوین جذاب استفاده کنید؛ برای انتخاب عنوان مناسب و محتوای مقاله وقت بگذارید
تیتر مهم ترین بخش هر محتوایی را تشکیل میدهد. ۴۴ درصد کاربران قبل از کلیک روی مقاله تیتر آن را میخوانند و اگر جذاب بود روی آن کلیک می کنند. تیتر به عنوان اولین بخش هر مقاله آنقدر مهم است که اگر درست انتخاب نشود امکان دارد یک مقاله خیلی خوب را به هدر بدهد.
نکته اول : استفاده از اعداد در عناوین :
طبق اصول سئو، استفاده از اعداد و شماره ها در عنوان مقاله امکان کلیک کاربر را تا ۲۱ افزایش میدهد یعنی کاربران دوست دارند با لیست آیتم های منظم و جامع ببینند تا متن های بی در و پیکر روزنامه ای شکل. حتماً داخل تیتر یک عدد قرار دهید، پستهای دارای عدد؛ ۲۱ درصد نرخ کلیک بالاتر دارند.
مثال : ۱۲ روش طلایی برای افزایش بازدید سایت بدون ریالی هزینه !
نکته دوم : از زبان سوالی و پرسشی در عنوان مقاله استفاده کنید.
مثال ۱ : چگونه گوگل به کیفیت مطالب سایت پی می برد ؟
مثال ۲ : چگونه کاربر عادیِ سایت را به مشتری تبدیل کنیم؟ (Conversion Rate)
5 – مقالات خود را پرمغز و طولانی بنویسید.
یکی از فاکتورهای اصلی گوگل برای رتبه دهی به مقالات؛ کامل بودن آن مقاله نسبت به دیگر مقاله هاست. تقریباً مقالات موجود در ایران مابین ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ کلمه می باشند. اما گوی سبقت را سایتی می برد که مقالات آنها مابین ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ کلمه باشد. امروزه بسیاری ازشرکت ها به تولید مقالات ۴۰۰۰ کلمه ای روی آورده اند. اما باید دقت کنید که نویسنده برای رسیدن به ۲۵۰۰ کلمه به محتوا آب نبندد یعنی با زیاده گویی و کش دادن موضوع محتوا را به تعداد کلمات موردنظر نرساند. سایت سازی بارها با چنین افرادی مواجه شده است که سعی بر تولید محتوای طولانی با محتوای گردشی داشته اند .
۶ – برای تولید مقاله باید تحقیقات میدانی انجام دهید
باید با نویسنده صحبت کنید تا حتماً ۵-۶ سایت برتر آن حوزه ای که میخواهید در آن باره مقاله تولید کنید را بررسی کرده و روی آن ها تحقیقات میدانی داشته باشد. جمع کردن سرتیترهای هر سایت، خواندن و یادداشت برداری نکات هر سایت و گردآوری آنها در قالب یک مقاله جامع و کامل + اضافه کردن محتوای جدید از سوی نویسنده شما یک روند کامل سئویی برای تولید مقالات کامل تر می باشد. پس داشته ها و یافته ها دیگران را با یافته های خودمان تلفیق می کنیم و یک چیز کامل تر و حرفه ای تر ارائه می کنیم. باید حواس مان باشد که الگوبرداری کنیم نه کپی برداری. چون گوگل کپی برداری را به خوبی تشخیص می دهد. و اینکار سال ها پیش منسوخ شده است. گرچه هستند افرادی که همچنان کپی می کنند اما این موضوع در الگوریتم پاندا تعبیه شد و انقلابی در ریزش سایت های کپی کننده رخ داد و تنها سایت های باکیفیت در صفحات اول گوگل باقیی ماندند.
۷ – تصاویر خود را بهینه کنید
موضوع بهینه کردن تصویر چیزی است که شاید بارها آن را شنیده باشید. بله؛ یکی از مولفه های موفقیت مقاله شما؛ استفاده از تصاویر کم حجم اما باکیفیت می باشد. مگر می شود هم تصویر باکیفیت باشد و هم کم حجم ؟
اگر تا به حال اسم این سایت را نشنیده اید : tinypng.com باید بدانید یکی از سایت هایی است که تقریباً بیشتر وبمسترها و سئوکاران از آن برای بهینه کردن تصاویر خود بهره می برند. در این سایت کافیست تصویر با فرمت jpeg یا png خود را کشیده و در سایت تاینی رها کنید. در عرض ۱ ثانیه بدون افت کیفیت؛ تصویر کم حجم شده ای دریافت می کنید که شاید چندصد برابر بهینه شده باشد. انقدر سایت تاینی و دیگر سایت های بهینه سازی تصویر محبوب شده اند که پلاگین های وردپرسی نیز برای اینکار نوشته شده اند.
مطلب پیشنهادی : بهینه سازی تصاویر سایت برای بارگذاری سریعتر
نکته اول سئوی تصویر در مقاله :
برای تصاویر خود تگ Alt بنویسید. این عنوان در جستجوی سئویی کاربران به آنها نمایش داده می شود و همچنین در صورت نبود تصویر به خاطر مشکلات هاستینگی یا لودی؛ این تگ به عنوان متن فارسی به کاربران نمایش داده می شود.
نکته دوم سئوی تصویر در مقاله :
همیشه لینک مقاله را در بخش لینک سایت قرار دهید. بطوریکه وقتی کاربر روی تصویر کلیک کند؛ به مقاله شما وارد شود. این یک تکنیک سئویی برای افزایش بازدید مقاله است. اما یادتان نرود که تارگت تصویر را به صورت آندرلاین بلنک قرار بدهید تا لینک در صفحه جدید باز شود نه در آن صفحه.
نکته سوم سئوی تصویر در مقاله :
۵-۶ کلمه کلیدی مقاله خود را گلچین کرده و هر کدام را در تگ Alt یکی از تصاویر قرار دهید. هر مقاله دارای یک تصویر شاخص و اصلی بوده و دارای چندین تصویر میان توضیحی. ما و بسیاری از سئوکاران دیگر از این روش برای تکرار کلمات کلیدی خود استفاده می کنیم.
نکته چهارم سئوی تصویر در مقاله :
سعی کنید از تصاویر کپی استفاده نکنید و خودتان تصویر تولید کنید. از ابزارهایی مثل گوشی موبایل می توانید برای این تولید این تصاویر استفاده کنید. یا اینکه از سایت های متعدد اسکرین شات بگیرید و روی آن ادیت کنید تا اینکه همان عکس را ذخیره و استفاده کنید. امروزه اکثر سایت ها از تصاویر کپی استفاده می کنند. به خاطر همین هم است که نمی توانند رتبه خوبی کسب کنند. گوگل قبلاً توان تشخیص تصویر را نداشت و تنها به تگ Alt بسنده می کرد اما چندین سال است که پیکسل به پیکسل یک عکس را فراخوانی می کند و تشخیص میدهد اولین سایتی که از این عکس استفاده کرده است چه سایتی بوده پس آن را سایت مرجع در نظر می گیرد مابقی را کپی کننده از آن مرجع. سایت هایی مثل freepik که البته چندروزی می شود که فیلتر شده است؛ مرجع عظیمی از تصاویر وکتور و گرافیکی باکیفیت در فرمت های مختلف می باشد و میلیون ها کاربر در سطح دنیا از آن تصاویر به صورت رایگان در مقالات خود استفاده می کنند. اگر از این سایت استفاده می کنید سعی کنید از تصاویری استفاده کنید که کمتر دانلود شده اند یا در بخش محبوب ها نباشند چون درصد به گردش درآمدن آن تصویر کمتر خواهد بود و برای شما مناسب تر است تا تصاویری که هزاران نفر آن را انتخاب کرده اند.
نکته پنجم سئوی تصویر در مقاله :
عنوان مقاله و دیگر کلمات کلیدی خود را سعی کنید در بدنه تصویر حک کنید. اینکار در نتایج تصویری گوگل قابل مشاهده بود و امکان کلیک کاربر روی این تصویر با عنوان فارسی بسیار بیشتر از تصاویر دیگر خواهد بود. این کار را اکثراً با فتوشاپ و دیگر برنامه های ویرایشی انجام می دهند. همین امر یک اقدام سئویی مثبت بوده که بازتاب آن توسط سئوکارهای زیادی تست شده است. عکس بهینه و کم حجم بهتر از عکس سنگین و بهینه نشده در نتایج جستجو ظاهر می گردد و عکس با متن نوشته یا دارای کلمه کلیدی نیز بهتر از عکس بدون نوشته در نتایج ظاهر می گردد. این تکنیک توسط سئوکارها در ۳ دامنه مختلف با اعتبار یکسان و هاست یکسان تست شده است و گوگل تصویر کم حجم با متن نوشته را در اولویت اول، تصویر بهینه شده را در اولویت دوم و تصویر بهینه نشده را در اولویت سوم در نتایج خود ظاهر کرده است.
مطلب پیشنهادی : کلمات رایج سئو ( SEO ) و توضیح آن ها
۸ – از کجا نویسنده برای تولید مقاله پیدا کنیم ؟
امروزه سایت های زیادی ساخته شده اند که هدف شان وصل کردن کارفرما به نویسنده یا برنامه نویس است. وبسایت پونیشا یکی از این سایت ها می باشد که پروژه نویسندگی سایت شما را با ثبت مبلغ ۱۸ هزار تومانی در معرض دید فریلنسرهای زیادی قرار می دهد که هرکدام از آنها به پروژه شما پیشنهاد می فرستند و مبلغ خود را اعلام می کنند. شما نیز بسته به تخصص و توانایی آنها تولید مقاله را به صورت کلمه ای یا تعدادی صحبت می کنید. در تاریخ امروز ۲۵ شهریور ۹۹، این نرخ برای هر کلمه از ۲۵ تومان شروع شده و تا ۵۰ تومان برای هر کلمه تخصصی ادامه دارد. این بستگی به صحبت شما با نویسنده دارد. شما می توانید بعد از توافق با نویسنده؛ پرداخت امن ایجاد کنید و بعد از دریافت مقاله اگر از مقاله ی نوشته شده خوشتان آمده مبلغ را برایش آزاد کنید و ایشان مقاله را به صورت کامل برای شما در ورد یا پی دی اف ارسال کند و یا در سایت شما آن را پیش نویس نماید. با یک سرچ سایت های زیادی همچون پونیشا می توانید بیابید. اکثر سایت های اینترنتی از پونیشا و سایت های مشابه برای استخدام نویسنده خود اقدام می کنند.
۹ – از استار ریت ها یا ستاره های امتیازدهی در مقاله استفاده کنید
همانطورکه می دانید گوگل در نتایج خود بخشی را تعبیه کرده است که ستاره ها و امتیاز کاربران را نشان می دهد. اینکار طبق اصول تجربه کاربری UX بوده و داشتن همچین ماژولی در وبلاگ خود یک امتیاز مثبت برای صفحه یا مقاله شما تلقی می گردد. گفتنی است که اینکار در سئو تاثیر نداشته اما نرخ کلیک را افزایش می دهد. اما طبق تست های انجام شده اینکار نیز جزو فاکتورهای اصلی سرچ کنسول بوده و دارای اهمیت سئویی می باشد. این ستاره های زرد رنگ زیبا؛ تمایزی بین سایت شما و دیگر رقبا ایجاد می کند که این تمایز؛ امکان انتخاب سایت شما توسط کاربر را بیشتر می کند.
۱۰ – از FAQ یا پرسش و پاسخ در مقاله استفاده کنید.
یکی دیگر از فاکتورهای اصلی سرچ کنسول همین اِف اِی کیو بوده و وجود آن باعث تمایز شما نسبت به رقبا در نتایج گوگل می شود. علاوه بر اینکه FAQ نیز مانند ماژول ستاره ها تاثیر سئویی مثبت نیز دارد.
حالا چرا FAQ نزد گوگل از اهمیت ویژه ای برخوردار است ؟ علت آن می تواند پاسخ دهی سریع و جامع به مشکلات یا سوالات عمده کاربران مقاله باشد. گوگل دوست ندارد کاربر در سایت گیج شود؛ او دوست دارد کاربر سریع به خواسته خود برسد. FAQ ها یک روش عالی برای جوابدهی سریع به پرسش های عمده کاربران است. این پرسش ها را نویسنده سایت به دلیل کثرت در قالب پرسش مطرح کرده و خود به آن پاسخ می دهد. FAQ نیز در نتایج گوگل قابل مشاهده بوده و علاوه بر تاثیر سئویی؛ باعث افزایش نرخ کلیک یا CTR نیز می شوند.
مطلب پیشنهادی : گوگل ادوردز یا سئو؟ کدام یک بهتر است؟
۱۱ – از بیرِد کرامب یا مسیرپیمایش در طراحی صفحه مقالات خود حتماً استفاده کنید.
یکی دیگر از فاکتورهای اصلی سرچ کنسول در ایندکس محتوای باکیفیت همین امر BreadCrumb یا مسیرپیمایش فعلی کاربر می باشد. گوگل دوست دارد تا کاربر موقعیت فعلی خودش در سایت را بداند. کاربر بهتر است بداند در کدام صفحه قرار دارد. مقالاتی که درای Breadcrumb هستند در نتایج بالاتری نسبت به آنها که فاقدش هستند نشان داده می شوند.
مثال : صفحه نخست > بخش فروشگاه > دسته موبایل > سامسونگ > گوشی آ ۲۰ (شما اینجا هستید)
وبگاه سایت سازی مفتخر است که مقالاتش اکثراً در صفحه اول گوگل و در کمتر از ۱ دقیقه ایندکس می شوند. ما از هر ۳ مورد ریچ اسنپیت ها (ستاره ها)، FAQ ها و Breadcrumb ها را در مقالات خود استفاده می کنیم. اگر شما نیز استفاده کنید نتایج آن را در مقالات خود خواهید دید. همین اینک این مقاله در قالب ۴۰۰۰ کلمه برای کاربران عزیزمان تهیه و تولید شده است.
۱۲ – محتوای قدیمی خود را به روز رسانی کنید
گوگل شدیداً به روزرسانی محتواهای قدیمی را دوست دارد. برای مثال شما یک سال پیش مقاله ای تخصصی در زمینه کاری خود منتشر کرده اید که بعد از گذر زمان آن را به حال خود رها کرده اید و حتی دیگر از بازدیدها و ورودی های آن نیز بی اطلاع اید. به مقاله خود برگردید و ۲۰ درصد محتوای جدید در صورت امکان به آن اضافه کنید. تصاویر خود را بهینه کرده و لینک برخی دیگر از مقالات خود را در متن محتوای خود ایجاد کنید یا بهتر بگویم لینک داخلی بسازید. برچسب های خود را بهینه و در صورت لزوم اضافه کنید. و نکته فوق العاده مهم این است که تاریخ به روز کردن مطلب خود را حتماً قید کنید. این مقاله در تاریخ فلان ساعت فلان به روزرسانی شد. گوگل به این کار بها میدهد چراکه کاربران متوجه میشوند که این مقاله آپدیت شده است.
۱۳ – از لینک سازی داخلی در تولید مقاله استفاده کنید
نکته اول :
همانطورکه در پاراگراف قبلی به آن اشاره کردیم؛ از لینک سازی داخل غافل نشوید. اگر در ویکیپدیا دقت کرده باشید عنوان هایی که دارای محتوا هستند لینک شده اند. به نوعی شبکه زنجیره ای از مقاله های مختلف سایت را در اختیار کاربر قرار می دهیم تا کاربر بر روی آنها کلیک کند. دو حالت دارد یا کاربر کلیک می کند و باعث بازدید می شود یا کلیک نمی کند و سئوی شما تقویت می گردد در هر ۲ صورت برد با شماست. چون وجود این لینک ها باعث می شود که گوگل به سراغ آن مطالب لینک شده برود و دوباره آنها را ایندکس و بررسی نماید که این خود سئوی داخلی شما را تقویت می کند و اون مطالب دوباره برای گوگل زنده می شوند. اگر شما در مقاله خود بالای ۱۰ لینک داخلی داشته باشید می توان گفت توانسته اید این زنجیره لینکی را ایجاد نمایید. خود اینکار اعتبار دامنه شما را نیز افزایش می دهد.
نکته دوم :
از مطالب پیشنهادی در لابلای پست ها استفاده کنید. اینکار نرخ کلیک یا CTR را افزایش می دهد. بهتر است مطالب پیشنهادی مرتبط باشد البته ضرورتی ندارد. مثال :
مطلب پیشنهادی : همه چیز درباره بهینه سازی داخلی سایت
۱۳ – برای تولید محتوا زیاد سخت گیر نباشید
بسیاری برای تولید یک مقاله آنقدر مته به خشخاش می گذارند که در نهایت اصلاً بی خیال تولید محتوا می شوند. ابتدا مقاله خود را با حداقل جملات قابل بهره برداری تولید کنید (برطبق mvp) سپس به آن حاشیه بزنید و آن را تکمیل تر نمایید. برای مثال ما در این مقاله ابتدا عناوین خاص را نوشتیم سپس توضیحات عناوین و در ادامه تصویر به آن اضافه کردیم. گاهی سخت گیری در کیفیت بالا مقاله؛ منجر به کنسل شدن آن می شود. برای تولید مقاله نیز نگران نباشید اگر اهل فن باشید و متخصص؛ فی البداهه کلمات و جملات پشت سرهم به کمک شما خواهند آمد و مقاله از آنی که فکرش را می کردید تکمیل تر می شود.
۱۴ – از لینک سازی خارجی غافل نشوید !
از کاربران بخواهید تا مقالات شما را SHARE کنند. شبکه های اجتماعی مهم ترین عامل لینک سازی خارجی و سکوی پرش فوق العاده ای برای سایت شما خواهند بود. برای مثال وقتی مقاله شما در توئیتر یا لینکدین یا فیس بوک توسط کاربران آن شبکه به چرخش بیافتد؛ گوگل نگاه ویژه ای به سایت شما خواهد داشت. در ضمن خود شما نیز باید در ۵-۶ شبکه اجتماعی معروف پیج باز کنید و مقالات خود را قبل از اینکه کاربران مهمان منتشر کنند؛ در آنجا منتشر کنید. این خود نیز احتمال دیده شدن و چرخش را افزایش می دهد. می توانید بانوشتن متنی مثل زیر از کاربر تقاضا کنید که مطلب شما را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارد.
ما در تیم سایت سازی عاشقانه مطالبی که می دانستیم را با شما به اشتراک گذاشتیم امیدواریم شما نیز با اشتراک گزاری این مطالب در شبکه اجتماعی خود از سایت سازی حمایت کنید.
مطلب پیشنهادی : سئوی خارجی سایت و اطلاعاتی بی نظیر ! Off Page Seo