خانه / راه های تبلیغات برای فروش + انواع بازاریابی اینترنتی

راه های تبلیغات برای فروش + انواع بازاریابی اینترنتی

5/5 - (2 امتیاز)
بازاریابی آنلاین و آفلاین
5/5 - (2 امتیاز)

مهم ترین قدم در هر کسب و کاری؛ بازاریابی آن محسوب می شود. اهمیت بازاریابی گاهاً از کیفیت خود محصول هم بسیار بالاتر است. همانطور که نحوه دادن کادو از خود کادو مهم تر است. اگر یک محصول خیلی خوب داشته باشید که کسی آن را نشناسد؛ طبیعتاً فروش هم نخواهید داشت و در نتیجه محصول روز به روز به سوی زوال حرکت خواهد کرد. بازاریابی محصولات در دو بستر آنلاین و آفلاین صورت می گیرد. در ادامه به صورت مجزا به انواع بازاریابی آنلاین و آفلاین اشاره خواهیم داشت.

  • بازاریابی آنلاین

انواع بازاریابی اینترنتی

همانطورکه از نامش مشخص است؛ این نوع از بازاریابی در بستر آنلاین صورت گرفته و نوعی دیجیتال مارکتینگ محسوب می شود.

این فرآیند می تواند شامل اقدامات زیر باشد :

  • بازاریابی سئویی
  • بازاریابی موتورهای جستجو
  • بازاریابی محتوایی
  • بازاریابی شبکه  های اجتماعی
  • بازاریابی کلیکی یا PPC
  • بازاریابی ایمیلی
  • همکاری در فروش
  • بازاریابی ویدئویی
  • و … باشد

 

مطلب پنیشهادی : دیجیتال مارکتینگ و اهمیت آن در افزایش فروش و برندینگ (digital marketing)

 

1 – بازاریابی سئویی

محتوا پادشاه است

همانطور که می دانید؛ گوگل بیشترین حجم وبگردی کاربران را تا حد ۷۴ درصد به خود اختصاص داده است.

به طور میانگین از ۱۰۰ درصد کاربران در صفحه نتایج گوگل؛ ۳۵ درصد بر روی لینک اول کلیک می کنند.

۱۷ درصد کاربران بر روی لینک دوم کلیک می کنند. و به این ترتیب هرچه لینک شما در رتبه های پایین تر گوگل باشد؛ کمتر بازدید می شود.

بنابراین حضور در این نتایج می تواند نوعی بازاریابی آنلاین باشد. سئو دیربازده بوده و اگر شما فرآیند سئو را در سایت به خوبی انجام داده و سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کرده باشید؛ در حدود ۴-۶ ماه طول می کشد تا کم کم اثرات سئو را در سایت خود ببینید.

ما برای مشتریان خود همیشه این مثال را می زنیم : سئو مثل یک درخت کوچک است؛ اگر آنرا کاشتی نیاز به آب و کود و آفتاب دارد. علاوه بر این باید از گزند طوفان و سیل نیز آنرا حفظ کنی تا سال دیگر شکوفه داده و از سال بعدی میوه بدهد. هر سال میوه های آن بیشتر و درشت تر خواهد بود.

طبق تجربه هایی که از مشتریان بدست آورده ایم؛ آنها نمی توانند ۶ ماه تا ۱ سال صبر کنند؛ نمی توانند تولید محتوا کنند اما در عین حال انتظار برداشت و سودهی دارند. طبیعتاً این منطقی نخواهد بود. سئو کم هزینه بوده و بازدهی آن طولانی مدت است؛ اما زحمت هایی نیز دارد که ما در مقاله زیر به آن اشاره کرده ایم :

 

مطلب پیشنهادی : سئو چیست ؟ چگونه سایت خود را سئو کنیم ؟ چرا به سئو نیاز داریم ؟

 

برای دسترسی به این نتیجه لازم است تا بر روی سئوی سایت خود کارکنید و سایتتان را برای موتور های جستجو بهینه کنید.

گوگل از الگوریتم های پیچیده ای (مثل گوگل دنس) برای نمایش نتایج استفاده می کند، اما مواردی مثل تولید محتوای یونیک و لینک دهی هوشمندانه و … می تواند عاملی برای بهبود این نتایج باشد.

۲ – بازاریابی موتور های جستجو

توضیح 7 ابزار پیشرفته سرچ کنسول گوگل

دیگر اقدامی که می توان در این زمینه انجام داد، بازاریابی موتور های جستجو می باشد. در این روش شما نتایج برتر در یک کلمه کلیدی را رسماً خریداری می کنید. گوگل ادز یکی از راه های بازاریابی آنلاین است که در این گروه قرار دارد. گوگل ادز یکی از پر کاربرد ترین و کارآمد ترین ابزار های بازاریابی موتور های جستجو است که به سبب کاربربسیار بالای آن هزینه بالایی را هم برای شما به دنبال دارد. در استفاده از این ابزار هم باید بسیار با برنامه ریزی عمل کنید چرا که در ازای هر کلیک باید مبلغی را پرداخت نمایید. به همین دلیل است که توصیه می شود تا بر روی کلماتی سرمایه گذاری کنید که بازدهی بالایی داشته باشند و در عین حالی که سرچ بالایی دارد؛ رقیب کمتری نیز داشته باشید.

 

مطلب پیشنهادی : گوگل ادوردز یا سئو؟ کدام یک بهتر است؟

 

3 – بازاریابی محتوایی

چطور تولید محتوا انجام دهم ؟

تولید محتوا و حفظ ارتباط با کاربران دیگر روشی است که میتوان برای بازاریابی از آن استفاده کرد. کاربران باید متوجه شوند که از ارزش بالایی برخوردار هستند. در این صورت ارتباط شما با آنها کامل حفظ می شود و شما را برای خرید انتخاب می کنند. محتوا پادشاه است؛ در دنیای پررقابت سایت های امروزی سایتی که از قافله تولید مقالات باز بماند، احتمال موفقیت آن بسیار کمتر خواهد شد. خیلی از سئوکاران بر این اعتقاد هستند که برای موفقیت نیاز نیست میلیون ها تومان هزینه تبلیغات کنید و منتظر شانس و اقبال باشید. برای موفقیت صبر لازم است و سئو. سئو را اگر در یک کلمه معنا کنیم؛ به تولید محتوا می رسیم. همین مقاله ای که در حال خواندن آن هستید یک مقاله مرتبط با طراحی سایت است. اینکار بازدید سایت شما را افزایش می دهد و در نتیجه محصول یا خدمات شما بیشتر دیده شده و درآمد شما را افزایش می دهد. فراموش نکنید؛ محتوا پادشاه است.

 

مطلب پیشنهادی : آموزش تولید محتوا برای سایت (طبق ۱۴ اصل سئویی)

 

4 – بازاریابی شبکه های اجتماعی

بازاریابی آنلاین و همه چیز درباره آن

شبکه های اجتماعی امروزه کاربران زیادی را به سمت خود جذب کرده است. حتی کاربران وقت زیادی را در این شبکه ها می گذرانند. تولید محتوا در این شبکه ها و هدایت کاربران به سمت آن می تواند یکی دیگر از این ابزار ها باشد که بازخورد بالایی را هم به همراه دارد. برای هریک از این پلتفرم ها لازم است تا برنامه ریزی خاصی داشته باشید و متناسب با شرایط جلو برید.

 

مطلب پیشنهادی : روش های محبوب شدن در شبکه های اجتماعی

 

5 – بازاریابی کلیکی ( PPC )

انواع بازاریابی آنلاین و اینترنتی

تبلیغات کلیکی یا همان ppc تقریبا به مانند همان بازاریابی موتور جستجو عمل می کند. امروزه تبلیغات ریتارگتینگ نوعی از این تبلیغات pay paer click می باشد. این سیستم ها هم به مانند بازاریابی موتورهای جستجو برای هر کلیک مبلغی را در نظر گرفته اند. که با هر کلیک مبلغی را باید پرداخت نمایید. این تبلغات تنها به گوگل محدود نمیشه و در سایر شبکه های اجتماعی دیگر به چشم می خورد. اما به سبب تحریم ایران استفاده از این امکان شبکه های اجتماعی در ایران کم دشوار است.

 

مطلب پیشنهادی : همه چیز درباره تبلیغات کلیکی

 

6 – بازاریابی ایمیلی (ایمیل مارکتینگ)

همه چیز درباره بازاریابی ایمیلی + 10 سرویس دهنده برتر ایرانی و خارجی

ایمیل مارکتینگ دیگر راه بازاریابی آنلاین و ارتباط با مشتری است که بازخورد خوبی را برای سایت به دنبال دارد. این روش کاربران را به سمت سایت هدایت می کند و به صورت غیر مستقیم بر روی سئو سایت و نرخ کلیک و …. تاثیر می گذارد.

 

مطلب پیشنهادی : همه چیز درباره بازاریابی ایمیلی + معرفی ۱۰ سرویس برتر ایرانی و خارجی

 

7 – همکاری در فروش

همکاری در فروش هم دیگر سیستم بازاریابی است که امروزه دیجی کالا از این سیستم استفاده می کند. دیجی کالا از همین سیستم استفاده می کند و برای سایت هایی که کاربرانی را به سمت سایت دیجی کالا هدایت می کند مبلغی را در نظر می گیرد. علاوه بر بخش مارکت پیلِیس دیجی کالا هم یک جور همکاری در فروش می باشد. بنابراین این سیستم می تواند برای هر دو سایت موثر واقع شود. آمازون هم که یک نمونه سایت خارجی است از این سیستم استفاده می کند. لازم است بدانید در طراحی سایت دیجی کالا از آمازون الگو گرفته شده است.

 

نکاتی در تبلیغات آنلاین

باید توجه داشته باشید، همیشه نمی توان به تبلیغات کلیکی اعتماد کرد و در برخی موارد اشتباهاتی به چشم خورده است. بنابراین در کنار این تبلیغات بر روی سئو سایت خود کار کنید چرا که سئو سایت برای مدت جوابگو خواهد بود. تبلیغات در شبکه های اجتماعی هم انتخاب مناسبی به نظر نمی رسد و راه اندازی کانال و شبکه مربوطه می تواند انتخاب مناسب تری باشد. در واقع می توان گفت بازخورد خیلی بیشتری دارد. تبلیغاتی خلاقانه داشته باشید و کاربران را به سمت محصولات  خود هدایت کنید.

 

مطلب پیشنهادی : دیجیتال مارکتینگ و اهمیت آن در افزایش فروش و برندینگ (digital marketing)

 

8 – بازاریابی ویدئویی

محتوای ویدئویی و تاثیر آن در افزایش فروش

یکی از جدیدترین مدل های بازاریابی؛ بازاریابی ویدئویی می باشد. در این نوع بازاریابی شما بایستی از محصول یا خدمات خود ویدئو تهیه کنید و آن را در شبکه های اجتماعی من جمله یوتیوب و آپارات قرار دهید. شبکه اشتراک ویدئوی زیادتری وجود دارد که میتوانید روی آنها حساب کرده و محصول خود را در دید همگان قرار دهید. علاوه بر آپارات شبکه های نماشا و تماشا و دیگر شبکه ها نیز هر کدام سکوی پرش برند شما می تواند باشد. امروزه در کنار مقالات؛ یک ویدئو یا پادکست صوتی نیز قرار می دهند. اینکار باعث افزایش زمان ماندگاری و تعامل کاربر در سایت می شود.

 

مطلب پیشنهادی : ویدئو مارکتینگ چگونه فروش ما را افزایش می دهد؟ (video marketing)

 

  • بازاریابی آفلاین

بازاریابی آفلاین در مقابل بازاریابی آنلاین قرار دارد و تمامی فعالیت ها در خارج از بستر اینترنت انجام می شود. بازاریابی آفلاین می تواند شامل تبلیغات تلویزیونی و یا رادیویی، نصب بیلبورد و حتی ارسال پیامک و …. باشد. حتی تبلیغات شما می تواند چاپ و پخش سر رسید هایی باشد که شماره شما بر روی آن چاپ شده است. حتی خودکار یا جاکلیدی با وجود تبلیغات روی آن می تواند یکی از انواع تبلیغات آفلاین باشد.

در آخر باید بگوییم که تبلیغات آنلاین و آفلاین در کنار یکدیگر می توانند معجزه کنند. برخی کاربران تبلیغات آنلاین رو ترجیح می دهند این در صورتی است که خیلی ها هنوز تبلیغات سنتی و فیزیکی را ترجیح می دهند.

بنابراین توصیه ما به شما این است که سئوی سایت خود را قوی کنید و از چند سایت خوب با موضوع مرتبط؛ بک لینک تهیه کنید و در کنار آن تبلیغات خود را به صورت گسترده و در تمامی جوانب ( تبلیغات آنلاین و آفلاین در کنار یکدیگر ) انجام دهید. اگر دوام داشته باشید ما به شما قول می دهیم یک اتفاق فوق العاده ای در کسب و کار شما می افتد و درآمد شما را کاملاً چندین برابر می کند. حداقل ۶ ماه و حداکثر ۱.۵ سال بر روی اینکار سرمایه گزاری کنید. اگر جواب نداد شغل و کسب و کار خود را تعطیل کنید.

 

مطالب مرتبط

راه های کسب درآمد از طریق طراحی وب سایت

کمپین تبلیغاتی چیست؟ چگونه کمپین موفقی راه بندازیم؟

اگر این مقاله برای شما مفید بود لطفاً به آن ستاره بدهید

5/5 - (2 امتیاز)
اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتس آپ
اشتراک گذاری در facebook
فیس بوک
اشتراک گذاری در linkedin
لینکدین
اشتراک گذاری در twitter
تـوئیـتر
طراحی سایت املاک
طراحی سایت

طراحی سایت املاک

امروزه فعالیت و اهمیت حضور در دنیای اینترنت با افزایش روز افزون همراه است، همۀ ما برای جستجوی موارد مورد نیاز به اینترنت رجوع می

ادامه مطلب »
طراحی سایت کارخانه
طراحی سایت

طراحی سایت کارخانه

امروزه  بهترین استراتژی در عرصه تبلیغات اینترنتی را می توان داشتن وب سایت دانست. همانطور که می دانید کارخانجات دارای دامنه فعالیتی متنوع می باشند

ادامه مطلب »
طراحی سایت

طراحی سایت علمی

طراحی سایت علمی یکی از بیشمار خدماتی است که سایت سازی در اختیار شما قرار می دهد. سایت های علمی بهترین روش برای گسترش علم

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید : 02133720934