خانه / سایت سازهای برتر ایران همراه با مزایا و معایب (تحلیل کامل)

سایت سازهای برتر ایران همراه با مزایا و معایب (تحلیل کامل)

4/5 - (8 امتیاز)
کدام سایت ساز بهتر است ؟!
4/5 - (8 امتیاز)

چرا سایت ساز ؟

 

به نام خدا؛ من سعی کردم مطالب این مقاله را به زبان ساده و خودمونی مطرح کنم تا هم به دردبخور باشه و هم خسته نشید؛ از عبارات کلیشه ای و طولانی که محتوای سایت رو پرکنه دوری می کنم و هرچیزی که تجربه کردم رو در طبق اخلاص باهاتون در میان میزارم. این شما هستید که انتخاب می کنید کدام سایت ساز بهتر است و کدامیک را انتخاب کنید. طبق آمار مستند از موتور جستجوی گوگل و ابزار kwfinder؛ واژه سایت ساز در طول یک ماه در ایران توسط مردم ۴.۹۰۰ بار جستجو می شود این در حالی است که عبارت طراحی سایت هم ۹.۵۰۰ بار سرچ ماهیانه دارد. شاید کمی تعجب آور باشد که عبارت سایت ساز در این سالهای اخیر خیلی تُپل شده و حتی به پررقابت ترین کلمه در دنیای وب یعنی “طراحی سایت” هم نزدیک گشته و تقریباً یک پنجم کاربرانی که قصد دارند سفارش سایت داشته باشند یا در مورد آن اطلاعات کسب کنند از عبارت “سایت ساز “استفاده می کنند. این نشان دهنده افزایش اطلاعات و علاقه مندی مردم نسبت به سیستم های سایت سازی است و اهمیت روزافزون جایگاه سایت سازها را در دنیای وب نشان می دهد.

بررسی اجمالی سایت ساز

ما در این مقاله به صورت کامل به نقد و بررسی سایت سازهای برتر ایران و چند سایت ساز و صفحه ساز خارجی نیز اشاره خواهیم داشت تا بتوانیم تجربه چندین ساله خود را در اختیار کاربران سایت سازی قرار دهیم. این اطلاعات صرفاً نقد و بررسی بوده و توسط وبسایت ” سایت سازی ” تهیه شده است و قصد تخریب یا نقد غیر منصفانه هیچ سایت سازی را نداریم. ما در این مقاله شما را راهنمایی می کنیم تا سایت ساز مناسب بیزینس خودتان را درست انتخاب کنید و خدایی ناکرده گرفتار سایت ساز بی کیفیت نشوید که این روزها تعداد سایت سازهای بی کیفیت به مراتب بیشتر از سایت سازهای باکیفیت و به دردبخور هستند.

 

یه کد بهتون میدم

در بدو ورود به اکثر این سایت سازها با آمار و ارقام زیادی روبرو می شویم. مثلا راه اندازی ۷۰۰۰ سایت باکیفیت در بستر این سایت ساز؛ مطمئن باشید این آمار کاملاً درست نمی باشد و بیشتر وقت ها اغراق آمیز و در جهت جذب مشتری استفاده می شود. لطفاً فریب این الفاظ رو نخورید و به نمونه کارهای آن سایت ساز مراجعه کنید تا واقعیت را در آنجا پیدا کنید. اگر نمونه کارهای زیاد و باکیفیت داشت معلوم می شود این سایت ساز به دردبخور است و الان من پیشنهاد می کنم همان دقیقه سایت ساز را ترک کنید.

کدام سایت ساز بهتر است؟ وبزی یا پرتال یا ایران سرور ؟

 

مزایای استفاده از سایت ساز

 

1 – نیاز نداشتن به دانش برنامه نویسی

هر سایت ساز در سیستم خود چندین قالب سایتی در زمینه های مختلف طراحی و آماده کرده است. این قالب ها از پیش ساخته بوده و کاربر می تواند به آسانی در هنگام ثبت نام یکی از آن قالب ها را انتخاب و در ادامه برای آن، هاست و دامنه موردنظر نیز رزرو نماید. اگر نیازی هم به برنامه نویسی یک ماژول حرفه ای داشتید می توانید آنرا با تیم پشتیبانی سایت ساز مطرح نمایید.

۲ – سرعت در سفارش

ثبت نام و خرید سایت از سایت سازها بیشتر از چند دقیقه ای طول نمی کشد. بعضی سایت سازها ۵ دقیقه و بعضی ۱۰ دقیقه به طول می انجامد؛ این در حالی است که برای سفارش طراحی سایت اختصاصی شاید چیزی در حدود ۲۰ الی ۶۰ روز باید دِدلاین بگیرید و منتظر تحویل سایت باشید.

۳ – هزینه های پایین

سایت سازها عموماً هزینه های سفارش سایت را پایین نگه میدارند چراکه میدانند اگر پشتیبانی خوبی داشته باشند همان کاربر سال دیگر هم باید سایت خود را تمدید کند؛ و دوباره همان مبلغ اولیه یا کمی بیشتر از آن را بپردازد. پس لزومی ندارد قیمت های بالایی داشته باشند. در سال ۹۹ مبلغ سفارش سایت در بین سایت سازها از ۷۰۰-۸۰۰ هزار تومان در یکسال شروع می شود و تا چندمیلیون تومان ادامه پیدا می کند.

(صرفا جهت اطلاع)

لازم به ذکر است طبق تجربه ما اکثر مشتریان بعد از یکسال اول منصرف می شوند و سایت خود را تمدید نمی کنند. مگر با پشتیبانی قوی و متقاعد کردن مشتری توسط تیم پشتیبان و ارائه راهکارهای منطقی به آن؛ دلایل متعددی می توان برای آن ذکر کرد که کاربران تمایل به تمدید دوباره ندارن؛ عمده دلیلش دیربازده بودن سایت است؛ بیشتر آنها تمایل به پیشرفت زودهنگام و دیده شدن در نتایج اول گوگل دارند. واقعیت این است که این پیشرفت موردنظر در بازه زمانی کمی اتفاق نمی افتد حداقل با وجود رقبایی که سالیان سال در حال فعالیت هستند در چندماه اول رخ نمی دهد.

۴ – پکیجی بودن سایت

اگر سایت خود را با سایت ساز شروع کردید دیگر نگران تمدید هاست و دامنه خود نباشید. چراکه هزینه هاست و دامنه نیز در هزینه کلی گنجانده شده است حتی در تمدید هم سامانه به صورت خودکار به شما اطلاع رسانی می کند. و با یک قیمت واحد سر و کار دارید.

۵ – راحتی کار

سایت ساز اکثراً برای افراد مبتدی که تخصصی از سیستم سایتی و زبان های برنامه نویسی ندارن و یا حوصله درگیر شدن با مسائل مربوط به هاست و دامنه و کندی سایت و سئو و قطعی سایت و … ندارند می تواند مفید باشد. آموزش های گام به گام به صورت ویدئویی در برخی از سایت سازهای برتر ایران مثل پرتال دیده می شود که راحتی استفاده از سایت و بهره مندی از آن را به کاربر ریز به ریز نمایش می دهد.

۶ – پشتیبانی فنی

اکثر سایت سازها یک سال پشتیبانی فنی دارند. یعنی اگر سایت شما داون بود (بالا نیامد) مشکل قطعی سرور داشتید، مشکل کندی سرعت یا مشکل کار کردن با سایت را داشتید پاسخگوی شما خواهند بود. اما هنوز هم خدمات شایسته ای از سوی سایت سازها به کاربران ارائه نمی شود.

۷ – امکانات اختصاصی

هر سایت ساز احتمال دارد امکاناتی در پنل داشبورد مشتری خود تعبیه کند که دیگر سایت سازها آنها را ندارند فی المثل یک سایت در بخش وبلاگ و فروش آنلاین ماژول های اختصاصی طراحی کرده است.

بخش فروشگاه : کیف پول اختصاصی – امور مالی پیشرفته – گردش حساب و ریزتراکنش ها – پرداخت آفلاین و آنلاین – کوپن های تخفیف – تراکنش های مالی

پلاگین های کاربردی – آمارگیر دقیق بازدیدکنندگان و خزنده ها – اتصال به آنالیتیکس – خبرنامه – سیستم تیکت – واکنش گرایی قالب – مدیریت فایل – برنامه موبایل – ویرایشگر قالب – به روزرسانی رایگان – بک آپ گیری منظم

 

معایب استفاده از سایت ساز

۱ – محدودیت های کدنویسی

قالب های موجود در سایت سازها اکثراً قابل ادیت و ویرایش نبوده و سیستم سایت سازها اجازه دستکاری در کدها را نمی دهند. مثلا شما به علم برنامه نویسی فرانت اِند ( html – css – javaScript) مسلط هستید و میخواهید المانی را در سایت ساز خودتان تعریف و در سایت تان نمایش دهید؛ متاسفانه این امکان در بیشتر سایت سازها شدنی نیست و سایت سازها تنها المان های طراحی شده خود را به کاربر ارائه می دهند. ویجت های از قبل آماده شده که در اکثر مواقع هم خالی از ایراد و اشتباه نیستند. و دست کاربر در سیستم های سایت سازی تا حد زیادب بسته شده است.

۲ – هزینه های سالیانه

وقتی یک سایت ساز را انتخاب می کنید تا دامنه خود را بر روی سرور و قالب های آن ران کنید باید بدانید که سالیان سال این انتخاب هزینه های منفعل برای شما به دنبال خواهد داشت. فی المثل هزینه سفارش سایت با یک سایت ساز اگر ۱ میلیون تومان باشد سال های بعدی نیز همان هزینه را بایستی پرداخت کنید. ( البته به شرطی که سایت سازها ۲۰ درصد روی هزینه هاشون نکشن)

۳ – هزینه های توسعه و وابستگی به تیم سایت ساز

اگر بخواهید ویژگی جدیدی به قالب خود اضافه کنید دو حالت دارد یا خودتان توانایی اینکار را باید داشته باشید و با کدنویسی ماژول خود را بنویسید یا اینکه تیم پشتیبانی برای شما اینکار را انجام میدهد با این تفاوت که تیم پشتیبانی از شما هزینه دریافت خواهد کرد.

 

مطلب پیشنهادی : هزینه طراحی سایت چقدر است ؟!

 

یک سایت بر ۳ پایه اصلی استوار است

 

1 – قالب

اگر بخواهید قالب آماده تهیه کنید؛ در اکثر مواقع هزینه سفارش آن بیشتر از ۲۰۰ هزار تومان نمی شود. مگر اینکه قالب اختصاصی یک چیز شاهکاری باشد یا توسط تیم ایرانی به صورت اختصاصی طراحی شود تا هزینه بیشتر باشد. (اکثر قالب های آماده ریپ شده یا کپی شده قالب های خارجی هستند با ترجمه فارسی و راست چین شده.. ) اما هستند قالب های ایرانی باکیفیت و سئو شده که انصافاً ارزش خرید بالایی دارند

۲ – هاست

هزینه سفارش یک هاست ۵ گیگابایتی برای یک سال با کیفیت بالا و سرعت عالی و بهترین کانفیگ به طور میانگین در سال ۹۹ چیزی در حدود ۲۰۰ – ۴۰۰ هزار تومان می باشد

۳ – دامنه

هزینه سفارش یک هاست ۵ گیگابایتی برای یک سال با کیفیت و سرعت عالی به طور میانگین در سال ۹۹ چیزی در حدود ۳۰۰ هزار تومان می باشد. و دامنه دات کام هم اکنون (۲۰تیر۹۹) با بالا رفتن قیمت دلار به ۲۳۰ هزار تومان هم رسیده. سرجمع ۵۰۰-۶۰۰ هزار تومان هزینه هاست و دامنه شما خواهد بد.

لیست سایت سازهای ایران

لیستی از سایت سازهای ایران با سرچ در موتور جستجوی گوگل نمایان می شوند که هرکدام محاسن و معایبی دارند که در زیر به آنها اشاره شده است.

۱ – ایران سرور

سایت ساز ایران سرور

توضیح : وبسایت ایران سرور جایگاه ۱ واژه سایت ساز را در ایران به خود اختصاص داده بطوریکه یک سوم از کاربران؛ بعد از جستجوی عبارت “سایت ساز” بر روی لینک اول کلیک می کنند. یعنی ماهیانه چیزی در حدود ۱.۵۰۰ نفر از کاربران از واژه سایت ساز وارد سایت ایران سرور می شوند. ایران سرور یکی از قدیمی ترین سایت ها در زمینه فروش هاست و دامنه بوده است و در مبحث سئویی عبارت سایت ساز همیشه با هاست و دامنه مطرح شده؛ بنابراین ایران سرور توانست با یک پیشینه خوب در عرصه هاست و دامنه اعتماد گوگل را از لحاظ سئو به خود جلب کند و گوی سبقت را از دیگر رقبا برباید. هم اکنون این وبسایت حدود ۱۰۰ قالب آماده دارد. قالب هایی که ایران سرور استفاده میکند مشترک است با قالب هایی که سایت ساز بوم طراحی کرده است.

مزایا :

  • داشتن هاست و سرورهای باکیفیت
  • پشتیبانی خوب
  • رابط کاربری آسان

 

معایب :

  • تمام قالب ها طراحی ساده و شرکتی تور دارند. تنها نیازهای اولیه هر کسب و کار (یعنی دیده شدن) را می توانند خوب تامین کنند و انتظار زیادی نباید از آن داشته باشید؛ مثلا از یک قالب که مربوط به امور پزشکی می باشد انتظار رزرواسیون آنلاین را نباید داشته باشید و فقط می توان عکس دکتر را تغییر داد و گالری نمونه کارها ساخت و کمی توضیحات متنی نوشت.
  • در انتهای برخی از قالب ها به عبارت سایت ساز بوم اشاره شده است. با کلیک بر روی آن به سایت ساز بوم هدایت می شویم که یک شرکت طراحی قالب و سایت می باشد. چیزی که در ظاهر می بینیم این است که ایران سرور خودش قالب ها را طراحی نمی کند و از یک تیم ثالث برای اینکار استفاده می کند. حداقل اگر غیر از این بود حق کپی رایت خودش را در انتهای قالب ها قرار می داد و ادعای مالکیت آنها را می داشت.

 

2 – پرتال

سایت ساز پرتال

توضیح : به جرأت می توان گفت در ایران زیباترین قالب ها برای سایت ساز پرتال است. قالب ها در اوج هنر UI / UX طراحی شده اند و از سیستم فرانت اند بسیار قوی برخوردار می باشند. با این حال سایت ساز پرتال در حوزه قالب های فروشگاهی بعد از وقفه چندساله توانست به صورت جدی وارد شده و با ارائه نسخه دوم سایت ساز خود با عنوان فروشگاه ساز؛ بخش پرامکانات و جدیدی را به بازار فروشگاهی خود بیافزاید.

مزایا :

  • قالب های بسیار زیبا
  • رابط کاربری و تجربه کاربری عالی
  • امکانات فروشگاهی کامل (مناسب برای کسب و کارهای فروشگاهی)
  • پشتیبانی تیکتی و تلفنی بسیار دلنشین و باکیفیت
  • امکان دانلود قالب شما
  • امکان تغییر در بخش CSS – HTML
  • پنل کاربری پرامکانات با قابلیت های فراوان

 

معایب :

  • محدودیت شدید در جابجایی المان های قالب (Drog & Drop نبودن)
  • امکانات ویرایشی محدود مثلا فقط یه دکمه آبی گذاشته با عنوان ویرایش در کنار یک عکس که میتوانی آن عکس را تغییر بدهی و عکس دیگری به جای آن قرار دهی؛ اما نمیتوانی عکس را حذف کنی آن عکس باید دقیقاً همانجا باشد نمیتوانی آنرا جابجا کنی
  • محدودیت و ناتوانی در تغییر بخش بک اِند یا زبان سرور جهت اضافه کردن امکانات جدید به قالب
  • قیمت های بالا نسبت به دیگر رقبا (تقریباً گرون ترین سایت سازه ایران هست)

 

مطلب پیشنهادی : ساخت سایت به صورت گام به گام با نکات کاربردی

 

3 – وبزی

سایت ساز وبزی

توضیح : وقتی حرف از سایت ساز وبزی به زبان می آید امکان Drag & Drop (کشیدن و رها کردن المان) در ذهن آدم نقش می بندد. بدون شک در ایران وبزی یکی از بهترین سایت سازهاست که می تواند امکانات زیادی را جهت ویرایش در اختیار کاربر قرار دهد. و کاربر المان های خود را آنطورکه میخواهد بچیند یا حذف کند یا جابجا کرده و امکانات جدیدی اضافه کند. این نشانگر انعطاف وبزی در عرصه درگ و دراپی می باشد.

مزایا :

  • تخصص در زمینه قالب های فروشگاهی و وبلاگی
  • سایت ساز قوی دارای سیستم کشیدن و رها کردن (Drag & Drop)
  • امکانات مدیریتی پیشرفته در صفحه ساز خود

 

معایب :

  • تنوع قالبی محدود (حدود ۵۰ قالب) نصب است
  • رابط کاربری ضعیف؛ زیاد قالب هاش خوشگل نیستند و سبک قدیمی تور دارن

 

4 – زرین

سایت ساز زرین

توضیح : سایت ساز زرین یکی از سایت سازهایی صفحه اول گوگل است که توانسته در عنوان سایت ساز خوب بدرخشد.

مزایا : 

  • داشتن قالب های جالب حداقل در حوزه املاک، دایرکتوری، فروش فایل می تواند امتیاز باشد. داشتن همچین قالب هایی باعث شده سایت ساز زرین قالب های خود را از دیگر سایت سازها متمایز کند. بالای ۹۰ درصد سایت سازها تنها قالب های شرکتی تور ارائه می دهند. دیدن یک قالب دایرکتوری با امکان جستجوی پیشرفته دور از انتظار ما بود.

 

معایب : 

  • قالب های محدود
  • کیفیت طراحی پایین
  • رابط کاربری ضعیف
  • سرعت پایین سرور

 

5 – یوتاب

سایت ساز یوتاب

توضیح : سایت ساز یوتاب جزو معدود سایت سازهایی هست که اپلیکیشن نیز به همراه قالب های خود ارائه می دهد که در کمتر سایت سازی به چشم می خورد. البته هزینه های آن جدای از هزینه های سفارش سایت خواهد بود.

مزایا :

  • امکان ارائه اپلیکیشن
  • دیده شدن برخی قالب های دایرکتوری خوب
  • بالای ۳۰ مدل قالب فروشگاهی
  • قالب هایی با رابط کاربری خوب

 

معایب :

  • الگوی طراحی قالب های این سایت ساز بیشتر شبیه قالب های مطرح در این حوزه می باشد. مثلا از سبک فلت دیجی کالا یا بامیلو الگوبرداری شده است
  • همچنان تعداد قالب های این سایت ساز محدود می باشد

 

6 – فروشگاه ساز کاموا

فروشگاه ساز کاموا

توضیح : این سایت ساز در واقع یک فروشگاه ساز است و قالب هایی را در اختیار شما قرار میدهد.

مزایا : 

  • سرعت بارگزاری خوب

 

معایب :

  • قالب های کم تعداد
  • محدود بودن صفحات
  • امکانات محدود برای ایجاد یک فروشگاه کامل

 

7 – سی فایو

سایت ساز سی فایو

توضیح : این سایت ساز برپایه وردپرس ساخته شده است و یکی دو افزونه تخصصی برای سی ام اس وردپرس نوشته شده است که آن افزونه ها ظاهر و دیزاین خاصی به داشبورد وردپرس بخشیده است. تنظیماتی زیادی در پنل آن تعبیه شده است. سایت ساز سی ۵ جزو آن دسته از سایت سازهایی هستند که دیجیتال مارکتینگ و تبلیغات رسانه ای خوبی دارند.

مزایا :

  • رابط کاربری نسبتاً خوب

 

معایب :

  • استفاده از CMS آماده وردپرس به جای CMS اختصاصی
  • قالب های شبیه قالب های بی تِم
  • محدودیت در اضافه کردن قالب های جدید

 

بهترین سایت سازها :

۱ – بهترین سایت ساز از لحاظ زیباییِ قالب ها، کیفیت خدمات و پنل کاربری پیشرفته سایت ساز پرتال می باشد.
۲ – بهترین سایت ساز از لحاظ پیشرفته بودن صفحه ساز (مجهز به Drag & Drop) و امکانات ویرایشی سایت ساز وبزی می باشد.

 

صفحه سازها

ما دوتا از بهترین صفحه سازهای دنیا رو در اینجا مطرح می کنیم که میتوانید بسته به نیاز خود از آنها استفاده کنید هرکدامیک از اینها پلاگین هستند که بر روی وردپرس نصب می شوند. و امکانات طراحی و مدیریتی خاصی در اختیار شما قرا می دهند.

 

المنتور (Elementor Page Builder) :

صفحه ساز المنتور

امروزه چند صفحه ساز در بین قالب های آماده وردپرس مطرح می باشند که از جمله آنها می توان به صفحه ساز المنتور اشاره کرد. این صفحه ساز در دنیا چیزی بالغ بر ۴ میلیون رأی ۵ ستاره جمع کرده است و توانسته به عنوان بهترین صفحه ساز دنیا مطرح شود. در سایت المنتورفارسی می توانید این پلاگین را خریداری و بر روی وردپرس نصب نمایید و از امکانات بی نظیر آن در طراحی قالب بهره مند شوید. پلاگین elementor page builder رایگان می باشد اما محدودیت هایی دارد اما پلایگن elementor PRO و پلاگین المنت پک و خانواده جت ها پولی بوده و به مراتب امکانات بیشتری را به این صفحه ساز اضافه می کنند. المنتور به دلیل رایگان بودن به شدت در حال توسعه توسط تیم های برنامه نویسی سراسر دنیا می باشد و این شرکت ها بعد از ساخت پلاگین های مکمل آن را به قیمت های خوب به فروش می رسانند.

مزایا : 

  • دارای افزونه های جانبی بسیار زیاد؛ هر افزونه گاهاً تا ده ها و حتی صدها ویجت کاربردی را آماده کرده است که بسته به نیاز پروژه خود می توانید از آنها استفاده کنید. مثلاً اسلایدشو پیشرفته، تنها یک ویجت از صدها ویجت آماده است.
  • طراحی به صورت زنده آنچه را که طراحی می کنید همان لحظه می بینید.
  • امکان ساخت هیدر و فوتر
  • امکان ویرایش تمامی قسمت های قالب
  • دارای صدها قالب آماده که به شما پیشنهاد می دهد
  • امکان ایجاد صفحات برای بخش تماس با ما؛ درباره ما؛ آرشیو محصولات؛ محصول تکی، آرشیو مقالات، آرشیو جستو، آرشیو دسته ها، مقاله تکی، صفحه ۴۰۴، پست تکرار شونده و ….
  • داشبورد مدیریتی فوق العاده به صورت (Drog & Drop) با کشیدن و رها کردن میتونی المان هارو جابجا کنی
  • رابط کاربری و دیزاین قوی

معایب : 

  • ناتوانی در اضافه کردن کدنویسی و ماژول جدید (تنها میتونی HTML و CSS رو تغییر بدی)
  • سرعت پایین صفحات به دلیل استفاده از Div های تو در توی بیش از اندازه (سیستم صفحه سازش شبکه بندی زیادی داره) و ارسال ریکوئست های زیاد که باعث کندی قالب نهایی میشه؛ البته اونم راهکار داره مثلا استفاده از پلاگین های WProcket یا Auto Optimize باعث میشه که این مشکلات تا ۹۰ درصد مرتفع بشه

مطلب پیشنهادی : ویدئو مارکتینگ چگونه فروش ما را افزایش می دهد؟

اکسیژن بیلدر (OxygenBuilder) :

صفحه ساز اکسیژن بیلدر

اکسیژن بیلدر که دوسالی می شود پابه عرصه صفحه سازهای دنیا گذاشته است توانسته همه را شگفت زده کند. این صفحه ساز مشکلات کدنویسی تو در توی المنتور را ندارد. سرعت قالب های ساخته شدن با آن بی نظیر است. چراکه قالب ها سبک و بهینه هستند. در المنتور برای تعریف یک عکس در صفحه لازم به استفاده از حداقل ۷-۸ تا Div تو در تو می باشد در حالیکه در اکسیژن بیلدر تنها یک دیو استفاده می شود. اکسیژن بیلدر برخلاف المنتور رایگان نیست و در همان ابتدای کار از تو مبلغ را دریافت می کند اما مدعی است که تا ۳۰ روز اگر ناراضی بودید پول تان را برمیگردانیم.

مزایا :

  • امکان اضافه کردن کدهای html – css – javascript و زبان php که زمینه رشدی را در حوزه قالب های اختصاصی برای توسعه دهندگان به پا کرده است.
  • این صفحه ساز تازه کار بوده و هنوز پلاگین ها و ویجت های زیادی ندارد بطوریکه نمی تواند پاسخگوی کامل المان های شما باشد و با محدودیت هایی در این زمینه روبرو است.
  • ابزارهای کنترلی بیشتر برای جاگذاری و چیدمان المانهای صفحه
  • سرعت بالای صفحات ساخته شده با اکسیژن
  • کدهایی که در صفحه استفاده نمیشود را حذف می کند
  • ابزارهای کنترلی بیشتر برای جاگذاری و چیدمان المانهای صفحه
  • ایجاد قالب های متنوع
  • ایجاد هدر و فوتر و سایدبار
  • امکان ساخت و ویرایش کلیه صفحات سایتی، وبلاگی فروشگاهی و …

معایب : 

  • افزونه های جانبی کمتر
  • پولی بودن افزونه در ابتدای کار
  • رابط کاربری ضعیف تر نسبت به المنتـور (راحتی ای که المنتور در کار کردن داره رو اکسیژن نداره) و اکسیژن خیلی جا برای رشد داره

تجربه کاربری بد (ux)

در بالا به انواع سایت سازهای ایرانی و صفحه سازهای خارجی اشاره کردیم؛ علی رغم خوبی هایی که یک سایت ساز دارد این مورد را هم باید عرض کنیم که خیلی از عزیزانی که قالب خود را از سایت ساز سفارش می دهند دیگر نمی توانند به دلخواه خود آنرا از لحاظ امکاناتی و برنامه نویسی توسعه دهند و متکی به تیم پشتیبانی همان سایت ساز خواهند بود. (البته کم نیستند سایت سازهایی که اصلاً تیم پشتیبانی ندارند) این درحالیست که تیم پشتیبانی نیز هزینه انجام آنرا از مشتری مطالبه می کند البته اگر بتواند آن ویژگی را اضافه کند چون خیلی وقت ها خود را درگیر نوشتن ماژول جدید نمی کنند. همین علت باعث نارضایتی برخی از مشتریان شده است. یکی دیگر از تجربه بد کاربری در استفاده از سایت سازها؛ محدود شدن سایت به هزینه های روتین سالیانه است که نه می توانی سایت خود را رها کنی و از سیستم سایت ساز جدا بشی و نه میتوانی هزینه های جدید تحمیلی را هندل کنی و پرداخت نمایی. بنده با این مشکل به شخصه روبرو شدم بطوریکه در یکی از سایت سازهای برتر ایران چندین سال بود سایت داشتم و به یکباره هزینه سایتم چندبرابر افزایش قیمت پیدا کرد نه می توانستم تمدید کنم و نه می خواستم بی خیال تمدید بشوم. به هر سختی ای که شده سایتم را روی سی ام اس وردپرس انتقال دادم و تمام اطلاعاتم را دستی جابجا کردم اگرچه خسارت هایی سئویی هم دیدم اما با کمی تلاش توانستم زیان های بازدیدی سایتم را جبران کنم. وبگاه سایت سازی که هم اکنون در حال مطالعه مقاله بر روی این سایت هستید همان سایتی است که از دست سایت سازها رها شده و مستقلانه درحال دریافت سفارش طراحی سایت می باشد.

امیدوارم این مقاله یکسری حقایق را برای شما آشکار کرده باشد و اطلاعات خوب و مفیدی بدست آورده باشید.

اگر درباره سایت سازها شما هم نقطه نظراتی دارید ما مشتاقانه آماده شنیدن آنها هستیم

 

گروه تولید محتوای سایت سازی

اگر این مقاله برای شما مفید بود لطفاً به آن ستاره بدهید

4/5 - (8 امتیاز)
اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتس آپ
اشتراک گذاری در facebook
فیس بوک
اشتراک گذاری در linkedin
لینکدین
اشتراک گذاری در twitter
تـوئیـتر

یک پاسخ

  1. سلام خدمت نویسنده گرامی
    خیلی عالی سایت هارو مقایسه کردین و درباره مزایا و معایبش گفتین
    ولی خوب من فکر میکنم سایت ساز ها زیاد مقرون به صرفه نیستن
    من زیاد وب گردی میکنم و به سایت های مختلف سر میزنم مخصوصا به سایتای پر بازدید،من سایت هایی که با سایت سازا طراحی شدن رو به خوبی میشناسم جون با خیلی از سایت سازا آشنایی دارم،
    ولی تاحالا خیلی خیلی کم دیدم سایت هایی که با سایت سازا طراحی شدن و تو گوگل ایندکس شدن اونم تو صفحه اول نبود تو صفحه ۲ یا ۳ گوگل که اصلا خوب نیست چون سایت ساز باید از سئوی خوبی برخوردار باشه.
    مشکلم اینجاست به قول شما شاید هزینه ماه اول یا دوم رو پرداخت کنن ولی بعدش میگن ولش کن بابا و سایتشونو میزارن کنار و دیگه بهش رسیدگی نمیکنن.چون میبینن تلاششون به خوبی نتیجه نداده اونطور که انتظارش رو داشتن پیش نرفته و احتمالا به وردپرس مهاجرت میکنند.سایت سازا حتی اگه امکانات حرفه ایم داشته باشند برای شرکت های بزرگ مناسب نیستند و اگه میخواید یک سایت مبتدی داشته باشید استفاده از سایت ساز ها پیشنهاد میشه.
    اما به نظرم سیستم مدیریت محتوای وردپرس عالیه چون سایت هایی که تو گوگل در رتبه اول قرار دارند بیشتر با وردپرس طراحی شدن و وردپرس به دلیل داشتن افزونه های سئو کار رو برای ما راحت کرده و سایتمون تو گوگل ایندکس میشه.
    اگه میخواید یه سایت عالی داشته باشید و امکانات مورد نظرتونو هم تا دلتون بخواد داخلش داشته باشه پیشنهاد من وردپرسه
    البته صرفا این ها تجربیات من بودند چون من خودم زیاد از سایت سازا دلخوشی نداشتم و خیلی بابتشون عذاب کشیدم،هرچقدر تلاش کردم نفرفتم صفحه اول گوگل
    بعدم اون همه هزینم دود هوا شد،ولی وردپرس اصلا اینطوری نبود و من رو به آرزوم رسوند و کلی افزونه های رنگارنگ داشت که امکانات جذابی هم، هرکدوم از این افزونه ها داشتند.
    یکی از فواید دیگه وردپرسم رایگان بودن اونه هاست و دامنه هم که چیزی نیست برای یک سایت حرفه ای کمی هزینه کنیم چیزی نمیشه.
    درسته من تعریف زیادی از وردپرس کردم ولی اینا همش تجربیات چند ساله منه که فقط خواستم یکم کمک کنم،وردپرس لیاقت هزاران تعریف رو داره.
    امیدوارم دیدگاه من رو بپذیرید.
    برای سایت ساز ها آدم باید تا پیری تلاش کنه که بره تو صفحه اول گوگل،ضمناً فکر کنم شما هم سایتتون رو با وردپرس طراحی کرده باشید☺
    خدانگهدار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید : 02133720934