خانه / لینکدین چیست و چگونه از آن برای توسعه کسب و کار خود استفاده کنیم ؟

لینکدین چیست و چگونه از آن برای توسعه کسب و کار خود استفاده کنیم ؟

5/5 - (5 امتیاز)
آموزش لینکدین
5/5 - (5 امتیاز)

لینکدین چیست؟

لینکدین منبعی ارزشمند برای صاحبان مشاغل و کسب و کارهاست؛ چرا که به واسطه این شبکه اجتماعی پر قدرت می‌توانند شبکه‌سازی کنند، منابع مالی و انسانی جذب کرده و با مشتریان و شرکای بالقوه خود، پیوسته در ارتباط باشند. این شبکه اجتماعی برای صاحبان مشاغل دورکار و فریلنسرها نیز بستری ایده‌آل فراهم آورده است تا از این طریق با مشتریان جدید ارتباط گرفته و خدمات خود را توسعه دهند. در این مقاله از سایت‌ساز، به بررسی Linkedin و مزایای عضویت در آن می‌پردازیم.

کوتاه درباره لینکدین

شبکه اجتماعی Linkedin، از سال ۲۰۰۳ برای شکل‌گیری ارتباطات حرفه‌ای و کاری در بستر وب فعالیت خود را آغاز کرد. بیش از ۶۵ میلیون نفر متخصص حوزه‌های مختلف شغلی در این شبکه حضور دارند و از آن برای توسعه خدمات و مشاغل خود استفاده می‌کنند.
این شبکه اجتماعی مانند سایر شبکه‎‌های اجتماعی، صرفا برای ساختن روابط دوستانه و گسترش ارتباطات نیست؛ بلکه کاربرد اصلی آن، ساخت و احیای روابط استراتژیک است.

به همین دلیل، در Linkedin تعداد اتصال و ارتباطات شما با افراد مختلف اهمیت ندارد؛ نوع ارتباطات شما با دیگران مهم است.

اگر دقت کرده باشید، linkedin به طور خودکار اتصالات شما را بعد از ۵۰۰ نفر، نشان نمی‌دهد؛ چرا که در این شبکه کیفیت از کمیت و تعداد مهم‌تر است.
کارفرماها و کارجویان هر دو در این شبکه اجتماعی حضور دارند.

اعضای فعال در این سایت، از تمامی کشورهای دنیا هستند و اکثر مدیران ۵۰۰ کسب و کار موفق جهانی هم در این شبکه اجتماعی حاضرند.

همچنین، بخشی از وب‌سایت لینکدین، به تبلیغات اختصاص می‌یابد اما این تبلیغات همانند شبکه‌های مشابه، آزاردهنده نیست.
اساس Linkedin هم مانند سایر شبکه‌های اجتماعی، بر قاعده شش درجه جدایی استوار است؛ یعنی ابتدا شما با کسانی که آن‌ها را می‌شناسید و شما را می‌شناسند، ارتباط می‌گیرید

و از همین طریق، شبکه خود را بزرگ‌تر می‌کنید تا به افراد و منابع جدید، کار یا پروژه، گروه، نهاد، کمپین و شرکای جدید دست پیدا کنید.

این شبکه، برای ایجاد چشم‌اندازی مدت‌دار از کار، مشتری و ارتباطات شما ایده‌آل است.

لینکدین چیست؟

 

راهنمای استفاده از لینکدین

این شبکه اجتماعی، بستری خاص و منحصر به فرد دارد که نسبت به سایر شبکه‌های اجتماعی متفاوت است اما یادگیری نحوه کارکرد و ارتباط با این شبکه، سخت‌تر از بقیه نیست.

در ابتدا لازم است وارد وب‌سایت Linkedin شوید و حساب کاربری خودتان را ایجاد کنید.
این نحوه تعامل است که در Linkedin نسبت به سایر شبکه‌ها متفاوت است؛ چرا که در این بستر ارتباطی، کسی عکسی از گربه‌ها، شام یا نهار مهمانی هفته پیش و مواردی از این دست را منتشر نمی‌کند.

لینکدین بر پایه ارتباطات حرفه‌ای و شغلی است؛ پس تمام پست‌ها و مواردی که به اشتراک گذاشته می‌شوند، در همین راستا هستند و سمت و سوی استراتژیک دارند.

بعد از ساختن حساب کاربری خود، با افراد مختلف ارتباط و اتصال برقرار خواهید کرد و تاییدیه یا پیشنهادات جدید دریافت می‌کنید که به حرفه‌ای‌تر شدن شما در مسیر تعامل با Linkedin کمک می‌کند.

عضویت در Linkedin و ساختن حساب

همان‌طور که پیش‌تر هم گفتیم، تمام چیزی که برای شروع و ورود به این شبکه اجتماعی نیاز دارید، ساختن حساب و پروفایل شخصی است.

در Linkedin چندین بخش گوناگون وجود دارد که عبارتند از:
۱- Premium:
2- Business Plus
3- Linkedin Learning
4- Sales Navigator
5- Recruiter Lite

چگونه از لینکدین برای کسب و کار خود استفاده کنیم؟
بخش زیادی از خدمات این شبکه اجتماعی حرفه‌ای رایگان است و برای عضویت و ایجاد شبکه شغلی، نیاز به پرداخت هزینه نیست. با بخش خدمات رایگان لینکدین می‌توانید به راحتی خدمات و مشاغل خود را توسعه دهید. بخشی از خدمات رایگان Linkedin عبارتند از:
۱- پروفایل و رزومه‌ای حرفه‌ای در ارتباط با مهارت‌ها، تجربیات و موارد دیگر
۲- ارائه اطلاعات قابل قبول از افرادی که از پروفایل شما بازدید کرده‌اند
۳- امکان دیدن ۱۰۰ درصد پروفایل افراد در هنگام جستجو
۴- امکان ذخیره سه جستجو

ارتقا Linkedin به نسخه Premium می‌تواند دسترسی بیشتری از امکانات بالا برای شما شما فراهم کند؛ مثلا اطلاعات بیشتری از افرادی که پروفایل شما را می‌بینند، به شما ارائه می‌هد، تعداد پروفایل‌های بیشتری در هر جستجو برایتان باز می‌شود، می‌توانید به کسانی که به شما متصل نیستند پیام بفرستید و فیلترهای بیشتری در زمان جستجوهای بین پروفایلی اعمال کنید.
بعد از ثبت نام اولیه در Linkedin، می‌توانید پروفایل حرفه‌ای خود را چه در نسخه رایگان و چه نسخه پولی، ایجاد کنید. این نکته را در خاطر داشته باشید که Linkedin شبکه‌ای حرفه‌ای است و باید اطلاعات حرفه‌ای خود را در آن به اشتراک بگذارید و شغل و کسب و کارتان را معرفی کنید. به اشتراک گذاشتن عکس‌های زیبا از طبیعت یا کودکان و موارد مشابه اصلا جایی در این شبکه ندارند و بهتر است برای حفظ جایگاه شغلی خود، از انجام این کار پرهیز کنید.


امکاناتی که بعد از ایجاد پروفایل در دسترس شما قرار می‌گیرند، عبارتند از:
۱- اصل رزومه
۲- خلاصه‌ای از خودتا
۳- اطلاعات تماس
۴- پیوند و لینک به سایت یا وبلاگ شخصی
۵- کارفرمایان سابق شما
۶- کتاب‌ها و مقالات شما
۷- امکان درج عکس پروفایل: نکته مهم درباره عکس پروفایل این است که باید عکسی حرفه‌ای باشد تا افراد بیشتری برای برقراری ارتباط کاری و شغلی به شما متصل شوند. برخی از افراد تمایلی به برقراری ارتباط با یک پروفایل بدون عکس را ندارند.


بعد از انجام مراحل قبلی، می‌توانید رزومه و پروفایل خود را منتشر کنید و به جستجوی اتصالات و ارتباطات جدید در لینکدین باشید. این اتصال می‌تواند با شخصی باشد که نسبت به او شناخت دارید یا تمایل دارید او را بشناسید. برای توسعه حلقه اتصالات خود در Linkedin، ابتدا باید با افراد ارتباط مستقیم برقرار کنید و بعد بتوانید از طریق آن‌ها به افراد دیگر و انشعابات جدید متصل شوید.
ارتباطات شما تاییدی است برا مهارت‌هایتان و می‌تواند روند کاری و مهارت آموزی شما را نیز تسهیل کند. می‌توانید با افراد خبره و ماهر مشورت کنید و از آن‌ها راهنمایی بگیرید. کارفرماهای آینده خود را بشناسید و به آن‌ها متصل شوید.
در مورد مشاغل دورکار و فریلنس هم لینکدین کارآمد است. شما به راحتی می‌توانید با سایر متخصصین علاقه‌مند به حوزه کاری خود، ارتباط بگیرید و به اشتراک گذاری دانش و تجربیاتتان بپردازید. فرصت‌های همکاری ایجاد کنید و حلقه ارتباطی خود را گسترش دهید. از طریق این ابزار به راحتی می‌توانید به افرادی که می‌توانند در مسیر موفقیت شغلی و کسب و کارتان به شما کمک کنند، متصل شوید.

همه چیز درباره لینکدین

مزایای استفاده از لینکدین

۱- رزومه و کارت ویزیت آنلاین شما است. با دادن نام کاربری به مشتریان و شرکای سرمایه‌گذاری، امکان دیدن آنلاین مشخصات شما برای آن‌ها در هر زمان و مکان فراهم می‌شود؛ بنابراین می‌توانند اطلاعات بیشتری از شما کسب کرده و ارتباط برقرار کنند.۲- امکان دریافت توصیه‌نامه از افراد مختلف و کافرمایان اسبق که گواهی بر مهارت‌های بالای شما در زمینه کاری و تخصصیتان است.
۳- به راحتی توسط مشتریان و همکاران فعلی خود به مشتریان و همکاران جدید معرفی می شوید.
۴- آگهی‌های شغلی را در اولین فرصت ببینید و جستجو کنید. بسیاری از آگهی‌های شغلی مختص لینکدین است و در جای دیگری دیده نمی‌شود. اگر بتوانید از درخواست ها و توصیه‌نامه‌های بیشتری در حوزه کاری خود بهره‌مند شوید، شانستان افزایش پیدا می‌کند. همچنین اگر شخص آگهی‌دهنده را نیز بشناسید می‌توانید تا حد زیادی به تسخیر آن جایگاه شغلی، امیدوار باشید.
۵- به گروه‌های مختلف متصل می‌شوید و طبق علایق، سلیقه و توانمندی‌هایتان در بحث‌ها شرکت می‌کنید. عضویت در گروه‌های این چنینی، یک راه عالی برای گسترش حلقه ارتباطات شما است. هر بحث و تبادل نظری در گروه، یک فرصت است تا خودتان و توانمندی‌های تخصصی‌تان را به مشتری و کارفرما نشان دهید و اعتماد آن‌ها را جلب کنید. علاوه بر این می توانید با دیدن مطالب متعدد؛ اطلاعات تان را در حوزه کاری خود گسترش دهید.
۶- عضویت در Linkedin تنها باعث ارتباط شما با دنیای پیرامون نمی‌شود، بلکه شهرت آنلاین شما را نیز افزایش می‌دهد، ارتباطات حرفه‌ای ایجاد می‌کنید و نسبت به سایر شبکه‌های اجتماعی، فرصت‌های شغلی بهتری برای شما فراهم می‌کند.
۷- اگر نگران موقعیت شغلی فعلی‌تان هستید اما می‌خواهید به دنبال موقعیت‌های شغلی بهتر بگردید و جایگاه شغلی خود را ارتقا دهید، می‌توانید به Linkedin اعتماد کنید؛ چرا که یکی از خصوصی ترین و امن‌ترین شبکه‌هاست. بدون این‌که کارفرمای فعلی‌تان در جریان قرار بگیرد، به بازدید از موقعیت‌های شغلی دیگر بپردازید و با افراد جدید ارتباط بگیرید. استراتژی حرفه‌ای خود را حفظ کنید و اگر به دنبال شغل جدید هستید، به طور عمومی اعلام نکنید؛ بلکه محرمانه و بدون به خطر انداختن موقعیت فعلی‌تان به جستجو مشغول شوید.
۸- برای دریافت ارتباطات بیشتر، در لینکدین فعالیت کنید و مطلب بنویسید. این مطالب باید در حیطه تخصصی خودتان باشد.


تور کوتاهی در شبکه لینکدین

۱- My Network : شبکه‌سازی و اتصالات شما در این قسمت اتفاق می‌افتد. نتایج درخواست‌های ارسال شده را می‌توانید ببینید، به درخواست‌های دریافتی پاسخ دهید و پیشنهادات Linkedin را بررسی کنید.
۲- Jobs : موقعیت‌های شغلی در این قسمت هستند. می‌توانید در بین آن‌ها جستجو کنید و شرایط هر درخواست شغلی را بخوانید.
۳- Messaging : پیام‌های ارسالی و دریافتی شما در این قسمت ذخیره می‌شوند و امکان بازیابی آن‌ها در این بخش فراهم است.
۴- Me : این قسمت از وب‌سایت، مختص به پروفایل شماست. توضیحات مهارتی، اطلاعات شخصی مانند اسم، تاریخ تولد و رزومه و مواردی از این دست در این قسمت به بازدیدکنندگان نمایش داده می‌شوند و قابل ویرایش هستند.

آموزش لینکدین

نکات مهم در استفاده از لینکدین

• به عنوان یک متخصص نیاز به Linkedin دارید؟
بله. حتی اگر دلتان نمی‌خواهد زمان زیادی را در آن صرف کنید، باز هم بهتر است چند دقیقه وقت بگذارید و پروفایلتان را کامل کنید. در دفتر برنامه‌ریزی خود روز و ساعتی در ماه را مشخص کنید تا موفقیت‌های جدید، موقعیت‌های شغلی پایان یافته و به روز شده را در آن وارد کنید. اگر مدارک تحصیلی و مهارتی جدید نیز دریافت کرده‌اید، حتما در لینکدین وارد کنید.
برخی از کارفرمایان از لینکدین برای جستجوی کارمند جدید خود استفاده می‌کنند؛ پس حضور شما در Linkedin امری مثبت است و این مسئله شانستان را برای مصاحبه و پذیرفته شدن بالا می‌برد. اگر در سایت حضور نداشته باشید، در جستجوها نتیجه‌ای از شما نشان داده نخواهد شد و فرصت شغلی مناسب شما از دست می‌رود.
همچنین شما به عنوان کارفرما می‌توانید برای پروژه‌های جدیدی که نیاز به همکار دارید، به تحقیق و جستجو پیرامون اطلاعات افراد دیگر بپردازید و برایشان درخواست همکاری ارسال کنید.
به طور کلی، داشتن حساب کاربری در Linkedin اتفاق خوبی است؛ چرا که می‌توانید با همکاران فعلی یا همکاران اسبق و همچنین، کارفرمایان و دوستان نزدیکتان ارتباط داشته باشید و افراد دیگر را به هم پیوند دهید. در مورد آخرین کنفرانس‌ها، مطالب و تحقیقات حوزه تخصصی خود مطالعه کنید و بی خبر نمانید.

یادتان باشد که بخش زیادی از خدمات لینکدین رایگان است و به راحتی می‌تواند در امور شبکه‌سازی به شما کمک کند. از طرفی در حال حاضر بیشتر شرکت‌ها در حوزه وب هم فعال‌اند و دریافت رزومه از کارجو را به صورت آنلاین نیز انجام می‌هند. در کنار سایر راه‌های ارتباطی، حساب Linkedin خود را نیز لحاظ کنید. اگر رزومه شما در این شبکه اجتماعی مرتب باشد و چیدمان درستی داشته باشد، شانس انتخاب شما را نیز افزایش خواهد داد.

• نسخه پولی و Premium لینکدین چه خصوصیاتی دارد؟
این نسخه از وب‌سایت Linkedin علاوه بر دادن اطلاعات بیشتر از بازدیدکنندگان پروفایل و حساب کاربری، نام شما را در نتایج جستجو در ردیف‌های بالاتر نشان می‌دهد و با عنوان متقاضی برجسته به کارفرما معرفی می‌شوید.

• استفاده زیاد از لینکدین چه معایبی دارد؟
این اتفاق باعث می‌شود که شما تمرکزتان را روی مسائل دیگری معطوف کنید و حواستان پرت شود. قبل‌تر هم اشاره کردیم که Linkedin مانند سایر شبکه‌های اجتماعی، یعنی اینستاگرام، فیسبوک یا توئیتر نیست که بتوانید بخش زیادی از زمان خود را در آن مصرف کنید. این شبکه صرفا برای شبکه‌سازی و ارتباطات کاری و حرفه‌ای مناسب است و در غیر اینصورت، زمان شما بیهوده هدر می‌رود و کار مفیدی نیز انجام نخواهید داد.به عنوان کارفرما نیازی نیست در پروفایل کارجوهای مختلف بگردید یا به عنوان کارجو نیازی به خواندن شرایط کاری مختلف در پروفایل کارفرمایان ندارید. بهتر است به جای این کار، زمان خود را برای کارهای دیگر چون مهارت‌آموزی و انجام موارد عقب‌افتاده، برنامه‌ریزی کنید.

سخن پایانی
همراهان عزیز، در این مقاله از وب‌سایت سایت‌ساز به بررسی لینکدین از زوایای مختلف پرداختیم و نکات مهم عضویت و فعالیت در این شبکه اجتماعی را با شما در میان گذاشتیم. برای داشتن ارتباطات شغلی و حرفه‌ای بهتر، حتما در Linkedin عضو و از خدمات آن برای شبکه‌سازی بهره‌مند شوید.

اگر این مقاله برای شما مفید بود لطفاً به آن ستاره بدهید

5/5 - (5 امتیاز)
اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتس آپ
اشتراک گذاری در facebook
فیس بوک
اشتراک گذاری در linkedin
لینکدین
اشتراک گذاری در twitter
تـوئیـتر
طراحی سایت املاک
طراحی سایت

طراحی سایت املاک

امروزه فعالیت و اهمیت حضور در دنیای اینترنت با افزایش روز افزون همراه است، همۀ ما برای جستجوی موارد مورد نیاز به اینترنت رجوع می

ادامه مطلب »
لایت هاوس گوگل
وبلاگ

لایت هاوس

همانطور که در مقاله قبلی در رابطه با رتبه بندی وب سایت ها صحبت کردیم و با ابزارهای رتبه بندی و آنالیز وب سایت آشنا

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید : 02133720934