خانه / روشی برای کاهش خروج کاربران از وب سایت

روشی برای کاهش خروج کاربران از وب سایت

امتیاز دهید
روشی برای کاهش خروج کاربران از وب سایت
امتیاز دهید

یه طراحی خوب و مناسب می تواند خروج کاربران را از وب سایت کاهش داده و باعث افزایش فعالیت کاربران در وب سایت شود. ساختار استاندارد و مناسب یک سایت می تواند کاربران را ترغیب به بازدید دیگر صفحات سایت کند.

Bounce rate چیست؟

لغت Bounce در زبان انگلیسی به گزاف گویی معنی می شود. Bounce rate مقیاسی است برای بررسی میزان فعالیت کاربران در سایت. می توان دلایل کاهش فعالیت کاربران در سایت را عواملی همچون گیج شدن و آزار آنان در سایت دانست. عدم تمرکز و گیج شدن کاربران در سایت می تواند به استفاده از رنگ های نامناسب و استفاده بیش ازحد انیمیشن باشد. عوامل آزار دهنده می تواند رابط کاربری ضعیف، پیام های خطای متعدد و استفاده از فونت های نامناسب و ناخوانا باشد. برای این که بدانید سایتتان میزان سنجش Bounce rate را دارید باید از ابزار گوگل Google Analytics استفاده کنید.

در این جا به چند عامل که باعث کاهش Bounce rate  می شود را مورد بررسی قرار می دهیم:

۱-  استفاده از رابط کاربری مناسب

اولین موردی که می تواند باعث آزار کاربر شود استفاده از رابط کاربری نا مناسب است که ممکن است باعث کاهش کاربران شود. در بالاترین قسمت سایت نوار ابزار وجود دارد که طراحی آن باید به گونه ای باشد که استفاده از آن آسان باشد.

در ضمن navigation سایت باید به صورت ساده بوده و از هر عامل غیر ضروری به دور باشد. مکان و موقعیت عناصر سایت باید به گونه ای باشد دستیابی کاربر به قسمت جستجو سایت ، آیکون ها و لوگو ها و.. آسان باشد. فرم های نامناسب سهمی مهم در خروج کاربران از سایت دارد. فرم ها باید به گونه ای باشد که پر کردن آن ها سریع و آسان باشد. همچنین طراحی فرم ها باید واضح باشد و از رنگ هایی استفاده شود که کاربر را از انجام آن زده نکند. در ضمن فرم هایی که طولانی تر هستند را می توان به صورت کوتاه تری تقسیم کرد که طی کردن مراحل آن راحت تر باشد.

۲- استفاده از عکس هایی با کیفیت و مرتبط با موضوع

استفاده عکس هایی که از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند و مرتبط با موضوع سایت هستند، این امکان را به کاربر می دهد که از تمام جزئیات عکس مطلع شوند و ولی اگر عکس ها بی کیفیت و بی ارتباط با موضوع باشند، باعث ایجاد حس نامطلوب در کاربر می شود که می تواند عاملی بر کاهش کاربران از سایت شود.

۳- استفاده از رنگ های جالب و سرگرم کننده

رنگ تاثیر بسیاری در افزایش کاربران دارد ، برای مثال اگر شما از رنگ های کم رنگ و روشن استفاده کنید باعث آزار چشم کاربر و کاهش آنان به سایت می شوید مگر اینکه سایت موضوع سایتتان به کودکان مربوط باشد.

در انتخاب رنگ سایت دقت کنید ، رنگ سایت باید مرتبط با موضوع سایت همخوانی داشته باشد.فرض کنید وب سایتی با موضوع بهداشت دارید در این صورت باید از رنگ های آبی و سبز استفاده کنید ، می توانید در کنار این رنگ ها از رنگ های دیگری هم استفاده کنید، توجه داشته باشید که رنگ ها باید با هم همخوانی داشته باشند. شما می توانید برای انتخاب رنگ سایتتان از سایت های رقبا نیز کمک بگیرید.

۴- استفاده از فونت های مناسب

باید از فونتی استفاده نمایید که کاربر به راحتی آن را مشاهاده و قادر به خواندن آن باشد. همچنین باید به رنگ فونت ها نیز دقت داشته باشد که با رنگ پس زمینه تضاد داشته باشد. به عنوان نباید فونتی که آبی رنگ است بر روی پس زمینه ای با رنگ بنفش قرار داده شود. سایز فونت ها نیز باید به اندازه ای باشد که قابل خواندن باشند. استفاده از فونت های شکسته مانند نستعلیق و فونت هایی که سایز کوچک دارند، برای متن های طولانی ایده چندان مناسبی نخواهد بود.

استفاده از رنگ ها و اندازه های مناسب برای عناوین و متن ها باعث راحتی کاربر می شوند. به فضای بین متن ها توجه کنید ، فضایی که بین متن رعایت شده باشد تاثیر بسیاری بر روی خواندن دارد در عین حال اگر کاراکتر های متن تو در تو و نزدیک به هم باشد باعث تشخیص سخت آن ها می شود و در نتیجه به خسته شدن کاربر می انجامد. از فونت هایی استفاده کنید که استاندارد های لازم را داشته باشند.

۵- استفاده از فیدبک های واکنشی

دکمه ها ولینک های سایت باید به گونه ای طراحی شوند که کاربر به آسانی متوجه قابل کلیک بودن آن بشود. علاوه بر این باید به کاربر دستورالعمل هایی جهت پر کردن فرم ها و کلیه فرایندهای موجود در وب سایت داده شود تا کاربر سردرگم نشود.

اگر پیغام ها و خطاهای سایت به درستی طراحی نشوند، می توانند باعث افزایش bounce rate شود. مثلا اگر در فرمی خطایی صورت گرفت، می بایست پیغام خطا در همان صفحه و در محل خطا نمایش داده شود نه در صفحه ای مجزا.

اگر از پیغامی قصد راهنمایی کار را دارید ، سعی کنید از کلمات و جملات مثبت استفاده کنید. از به کار بردن لغاتی چون (خطا، اشتباه، باید، حتما و لغات دستوری) اجتناب کنید و سعی کنید از لغات و کلمات مثبت تری استفاده کنید که کاربر احساس بدی نکند.

با مطالب جدید ما همراه باشید.

به امید دیدار.

 

 

اگر این مقاله برای شما مفید بود لطفاً به آن ستاره بدهید

امتیاز دهید
اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتس آپ
اشتراک گذاری در facebook
فیس بوک
اشتراک گذاری در linkedin
لینکدین
اشتراک گذاری در twitter
تـوئیـتر
ساخت سایت خبری
طراحی سایت

طراحی سایت خبری

عصر حاضر دنیای خبر و اطلاعات بوده و آگاهی از اخبار و رویدادها برای آحاد جامعه از اولویت های مهم بشمار می آید در نتیجه

ادامه مطلب »
طراحی سایت

طراحی سایت علمی

طراحی سایت علمی یکی از بیشمار خدماتی است که سایت سازی در اختیار شما قرار می دهد. سایت های علمی بهترین روش برای گسترش علم

ادامه مطلب »
طراحی سایت

طراحی سایت ترجمه

طراحی سایت ترجمه این امکان را برای کاربران سایت فراهم می کند تا بتوانند زبان های انگلیسی و یا سایر زبان ها را به فارسی

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید : 02133720934